Koffieautomaten en automatenkoffie

over koffieautomaten & automatenkoffie op het werk

koffieautomaten en automatenkoffie

Gelukkig is er veel verandert op het gebied van koffieautomaten en automatenkoffie op het werk of binnen het bedrijf.
Niet alleen thuis, maar ook op kantoor, bedrijf, zaak of koffie op de werkvloer, waardeert men een lekkere koffie. Deze koffie komt meestal uit een koffieautomaat. We noemen dit dan ook automatenkoffie.

De koffieautomaten-branche heeft niet stilgezeten, gelukkig maar. Automatenkoffie is de laatste jaren veel en veel beter geworden en ook de koffieautomaten zelf.

Koffieautomaten leveren al lang niet meer de automatenkoffie zoals we die van een jaar of 10 geleden kennen. Het serveren van een goede kop koffie, espresso of cappuccino, al komt deze uit een automaat is belangrijk geworden.

Het is inmiddels zo dat een keuze van een gewoon kopje automatenkoffie op het werk - met de keuze met of zonder melk of suiker -  niet meer de vanzelfsprekende enige keuzes zijn. Inmiddels heeft ook de koffieautomaat in de zakelijke- en kantooromgeving meer koffie-varianten: cappuccino, espresso, koffie verkeerd (caffé latte) hun intrede gedaan en is er meer keus die beter aansluit op de elk van de medewerkers persoonlijke smaak.

De koffieautomaten-leveranciers hebben zich aangepast aan de wensen van de moderne mens en leveren nu uitgebreide mogelijkheden op hun koffieautomaten, niet alleen verschillende automatenkoffie soorten, maar ook andere warme dranken.

Koffieautomaten voor de zakelijke markt zijn natuurlijk van andere orde dan koffiemachines voor de particuliere markt. Op kantoor willen we dan wel veel koffie keuze hebben, de koffieautomaten moeten ook snel en efficiënt koffie kunnen leveren, ambachtswerk is voor thuis. De koffieautomaten zijn heuse koffiemachines geworden, sommige leveren zelfs een heel scala aan warme dranken of zelfs ook koude dranken.

koffieautomaten en automatenkoffie